Centre de Visites | Bodegues Torres

Vilafranca del Penedès (Barcelona) 2007-2012

Bodegues Torres és sens dubte una de les empreses vinícoles més importants de Catalunya amb expansió internacional a països com Xile, E.E.U.U, Mèxic o la Índia. Al rebre una quantitat tan important de turistes que volen visitar les seves instal·lacions a Vilafranca del Penedès, necessiten dels sistemes audiovisuals més avançats per captar l’atenció dels visitants i promocionar els seus productes arreu del món. 

Koala ha dissenyat la remodelació del seu Centre de Visites. Dins del centre podem trobar diferents espais integrats amb un sistema de control central Crestron. Els guies disposen de diverses pantalles tàctils mòbils per anar passejant al visitant per totes les instal·lacions; un d'ells és el Túnel de Sensacions, on podem experimentar amb olors de raïm, llum, so i imatge a la vegada mentre passagem dalt d'un tren. 

També podem trobar la sala de cates on el visitant podrà degustar els vins més refinats del Penedès mentre els guies utilitzen el sistema de megafonia variable controlat per Crestron i així donar una petita mostra del procés d’elaboració de tots els seus productes

Més informació

Compartir

Més Instal.lacions